Home

Primaria sibiu taxe si impozite plata online

Taxele și impozitele locale pentru primul semestru se pot

 1. I. Având în vedere intenția Guvernului României de a amâna termenul de plată a taxelor și impozitelor locale pentru primul semestru al anului 2020 până în data de 30 iunie, Primăria Sibiu și Direcția Fiscală anunță sibienii că aceste taxe și impozite se pot plăti până în 30 iunie, FĂRĂ PENALITĂȚI
 2. alelor Pay Point se suspendă până la data la care SC Pay Point Services SRL va obține toate avizele necesare pentru efectuarea.
 3. istraţia publică locală
 4. Programarea online se poate face de pe butonul existent pe site-ul sibiu.ro, pe pagina principală (banda dreaptă - PROGRAMĂRI ONLINE - Programare online Înmatriculări/radieri). Tags: plata impozit Sibiu Primaria Sibiu reducere 10% termen 2020 impozit Sibiu
 5. Primaria si Consiliului Local Sibiu. Important: Colectarea fracțiilor reciclabile (plastic/metal, hârtie/carton, sticlă) este gratuită pentru toate categoriile de utilizatori. Termenul de achitare a taxei - data de 15 a lunii următoare celei pentru care se datorează taxa. Sibienii pot plăti anticipat taxa pe câte luni doresc, chiar și pe întreg anul fiscal, dar taxa pe luna.
 6. Datele cardului cu care se face plata se completează pe pagina securizată a procesatorului de plăți online. Confidențialitatea acestor date este garantată de standardele internaționale în vigoare. Primăria nu are acces sub nici o formă la nici o informație despre datele cardului cu care se efectuează tranzacția, datele proprietarului cardului, sumele disponibile, codurile de.

Pentru Infomații și precizări privind plata online prin card bancar a impozitelor si taxelor locale, amenzilor de circulatie, etc. accesați articolul Impozite si taxe locale, amenzi de circulatie - plata online prin card bancar. Pentru plata prin SNEP puteți utiliza carduri VISA, VISA ELECTRON, MASTERCARD şi MAESTRO emise de orice bancă din țară sau străinătate Plata taxe si impozite online prin ghiseul.ro Stimati contribuabili, pe aceasta cale va informam ca incepand cu data de 31 iulie 2018, contribuabilii de pe raza orasului Zarnesti, pot vizualiza si achita taxele si impozitele datorate bugetului local on-line

Primaria si Consiliului Local Sibiu. PRIMĂRIA MUNICIPIULUI SIBIU. Str. Samuel Brukenthal nr. 2, Sibiu, 550178 Români Plata online se face accesand linkul urmator: PLATA ONLINE SCURT GHID PRIVIND PLATA ONLINE A IMPOZITELOR SI TAXELOR LOCALE Actualizat prin grija Directiei venituri si Compartimentului tehnologia informatiei - 30/03/2020, la ora 09:09 Plata online pentru Impozite si Taxe Locale Incepand cu data de 8 mai 2017 Compartimentul de Impozite si Taxe Locale Avrig a implementat posibilitatea achitarii online a taxelor si impozitelor datorate bugetului local Avrig prin site-ul www.ghiseul.ro operat de Centrul National pentru Managementul Societatii Informationale

plata taxe impozite online. Sibiu. Primaria Sibiu anunta masuri speciale in domeniul platii taxelor si impozitelor locale - 16.03.2020. Programul cu publicul la Primaria Selimbar, prelungit - 20.06.2020 . Plata facturilor. Care sunt aplicatiile care ne ajuta sa ramanem in casa - 19.03.2020. Autoritatea publica locala face apel catre cetateni pentru sporirea activitatii online - 18.03.2020. De asemenea, plata se poate face și prin virament bancar de la orice bancă, atât pentru persoanele fizice, cât și juridice, în conturile Primăriei comunei Șelimbăr. Anterior PROGRAM IMPOZITE SI TAXE LOCALE 30, 31.12.201

Plata taxelor și impozitelor locale prin - Sibiu

 1. Ce se pot plăti? Impozite şi taxe datorate către UAT oraș Negrești precum și amenzi contravenţionale cu deducerile aferente plăţii în 48 de ore. Avantajele utilizării sistemului de plată on-line ghiseul.ro . Plata cu cardul direct pe internet, prin platforma de plăți on-line ghiseul.ro, conferă utilizatorilor numeroase avantaje cum ar fi: - Confort, rapiditate, posibilitatea.
 2. Din 2017, plata impozitului se face potrivit cotei-parti de proprietate detinute. Primaria Municipiului Cluj Napoca - Directia de Taxe si Impozite Locale -. Dacă nu dispuneţi de aceste informaţii vă rugăm să urmaţi paşii prezentaţi in *Ghidul de utilizare*. Daca utilizatorul pe care l-ati primit este de forma 'pf' sau 'pj' sau 'RO' urmat de un sir de cifre, va rugam SA INTRODUCETI.
 3. taxe si impozite taxe si impozite. cereri online. persoane fizice. cerere compensare; cerere restituire ; Utile. Ghiduri COVID19 si legislatie Plateste amenda ONLINE Sesizeaza o problema Primaria ONLINE Depuneri documente online Anunturi generale PROPUNERI DE PROIECTE PENTRU BUGETUL 2020 Angajari PROIECTE DE HOTARARI SUPUSE DEZBATERII PUBLICE Ghidul candidatului la alegerile locale 2020.

Este Sistemul National Electronic de Plata Online cu Cardul Bancar. Directia Generala Impozite si Taxe Locale Sectorul 3 prelucreaza datele cu caracter personal ale contribuabililor in conformitate cu cerintele Regulamentului UE 679/2016. Va puteti informa in legatura cu politica nostra referitoarea la securitatea datelor cu caracter personal aici. Solicitarile referitoare la prelucrarea. La Sibiu încasarea taxelor fără debit (amenzi, taxe judiciare, etc) se va relua în 3 ianuarie.

Pentru a plati online amenda de circulatie, parcurgeti urmatorii pasi: completati in formularul de mai jos: nume, prenume, cnp, seria si numarul procesului verbal, data procesului verbal, suma si adresa dvs. de email; efectuati plata apasand butonul Achita cu cardul banca Primăria Comunei Dârlos Sibiu ,Taxe si impozite. Primaria Comunei Dârlos. Comuna Dârlos jud Sibiu, str. Principala nr. 590 cod postal 55709 Taxe si impozite Taxe si impozite. Cereri Online. Persoane fizice; Persoane Juridice; Declarații si acte necesare persoane fizice ; Declaratii si acte necesare persoane juridice; Legislatie impozite si taxe locale; Moficari aduse de noul Cod Fiscal; Autorizare activitati economice; Utile. Ghiduri COVID19 si legislatie Plateste amenda ONLINE Sesizeaza o problema Primaria ONLINE Depuneri. Pagina de consultare a datoriilor permite selectarea acelor categorii de taxe și impozite și sumele aferente, care se doresc a fi plătite. Modul de calcul și stingere a datoriilor respectă legislația în vigoare. După selectarea categoriilor de impozit și a sumelor care vor fi achitate, se acționează butonul Plata Online. Se prezintă un centralizator al taxelor și impozitelor după. Taxe si impozite Creare cont pentru plata online a taxelor - Persoana Juridica Creare cont pentru plata online a taxelor - Persoana Juridica Acest site foloseşte cookies

Taxe si impozite; Salubritate; Starea civila; Urbanism; Salvamont; Anunt DGASPC. Anunt - licitatie publica . Anunt - licitatie publica. Hotararea nr. 2 din 25 martie 2020 a Comitetului Local pentru Situatii de Urgenta al Orasului Cisnadie - masuri dispuse pentru prevenirea si limitarea unor posibile imbolnaviri cu coronavirus. Anunt Primaria Cisnadie, sprijin pentru persoanele in varsta de.

Organigrama Primariei Comunei Dîrlos | Primăria Comunei Dîrlos

Direcţia Fiscală Locală Sibiu

 1. Credentialul pentru plata prin cardul bancar pe site-ul www.ghiseul.ro, se inmaneaza personal la sediul Primariei Municipiului Oltenita din strada B-dul Republicii, Nr. 40 . 40 . Emiterea credentialului va fi efectuata dupa completarea unei cereri de alocare de credential , insotita de copia cartii de identitate a solicitantului
 2. Comunicate taxe și impozite Anunț colectiv pentru comunicarea prin publicitate Decizii de impunere PERSOANE JURIDICE - 2020 Anularea unor obligații accesorii (H.C.L. nr. 164/2020) Anexa nr. 1A la H.C.L. nr. 164/2020 Anexa nr. 1B la H.C.L. nr. 164/2020 Anexa nr. 1C la H.C.L. nr. 164/2020 Anexa nr. 1D la H.C.L. nr. 164/2020 Acordarea unor facilități..
 3. De anul acesta Primăria Sibiu și Direcția Fiscală Locală Sibiu introduc o facilitate de plată,.
 4. eghiseu.ro ofera solutii pentru plata online, cu cardul, a taxelor si impozitelor. eghiseu - aplicatie pentru programari online, pasapoarte, carti identitate, inmatriculari auto, permise conducere, etc
 5. Plata taxe și impozite - online . Direcția Taxe și Impozite Piatra Neamț informează contribuabilii: - data de 23.12.2016 este ultima zi din an în care se mai pot efectua plăți prin POS la ghișeele instituției; - data de 26.12.2016 este ultima zi din an în care se mai pot efectua online pe site-ul www.primariapn.ro și pe site-ul www.ghiseul.ro; Termenele limită au fost astfel.
 6. Anunt - Conturi plata online impozite si taxe locale 30/03/2020 - 15:05 | 31/03/2020 Anunturi. Avand in vederea starea de urgenta privind pandemia de coronavirus Primaria Comunei Viziru va comunica lista conturilor pentru plata on line a impozitelor si taxelor locale, detaliat pe conturi si pe tipuri de impozite: IMPOZIT PE CLADIRI- PERSOANE FIZICE. RO25TREZ1522107020101XXX. IMPOZIT PE.

Primăria Sibiu schimbă datele de plată pentru taxe și

TAXE - sibiu.r

» Primarii » Primaria Iasi permite plata taxelor si impozitelor online de Cristian Tanase 27 Aug. 2015 2409 Primarul interimar Mihai Chirica a declarat ca se pune la dispozitia iesenilor plata online a taxelor si impozitelor locale, respectiv alte dari la bugetul local si central TAXE SI IMPOZITE- PROGRAM (4,2 KiB, 304 hits). Cont unic pentru plata obligatii fiscale - amenzi (203,6 KiB, 213 hits). Declaratie impozit teren persoane fizice 2016 (63,7 KiB, 310 hits). Declaratie impozit Afisaj persoane juritice 2016 (229,0 KiB, 290 hits). Declaratii impozit cladiri (270,0 KiB, 327 hits). Declaratie impozit auto (140,5 KiB, 311 hits). Taxe pentru servicii prestate in. Primaria online Primaria online . PORTAL . Acces la contul personal al cetateanului, situatii financiare individuale, plati online impozite, etc. CREARE CONT PENTRU PLATA ONLINE A TAXELOR - persoane fizice; CREARE CONT PENTRU PLATA ONLINE A TAXELOR - persoane juridice; VERIFICA STADIUL DOCUMENTELOR. Verifica online in ce stadiu sunt documentele depuse la primarie. Verificarea se face dupa.

Taxe și impozite. Persoane fizice. Persoane fizice. Acte necesare. Procedura (Persoane fizice) cerere la persoana fizica pt. HCL 107 din 24.06.2020. cerere-scutire majorari de intarziere la persoana fizica pt. HCL 107 din 24.06.2020. anexa 1 declaratie proprietar activitate proprie_persoana fizica pt. HCL 107 din 24.06.2020. anexa 2 declaratie proprietar cladire inchiriata_persoana fizica pt. Plata OnLine taxe si impozite locale. Primaria Afumati a finalizat integrarea cu Sistemul National de Plati Electronice iar toate sumele datorate, amenzile, taxele si impozitele, de la persoane fizice si juridice, pot fi platite si ONLINE, prin intermediul platformei GHISEUL.RO Pentru vizualizarea online si plata datoriilor la bugetul local (impozite cladiri, mijloace de transport, amenzi) exista doua variante posibile: Vizualizare datorii si plata prin ordin de plata bancar . Crearea unui utilizator pe site-ul Primariei Deva, sectiunea Consulta datorii online Aceasta varianta permite vizualizarea datoriilor la bugetul local (impozite cladiri, mijloace de transport. Primăria Municipiului Turda - Direcția Impozite și Taxe Locale, aduce la cunoștința contribuabililor că pentru anul 2017, ultima zi în care se lucrează cu publicul este data de 28 decembrie.. Impozitele, amenzile și taxele se pot achita online, prin accesarea https://www.ghiseul.ro.Ghișeul.ro este disponibil 7 zile din 7 și 24 ore din 24, cu excepția perioadelor de mentenanță. consultare publica privind modificarea si completarea hotararii consiliului local nr.207 din 26 martie 2015 rivind aprobarea regulamentului serviciului de salubrizare a municipiului oradea 22.07.2020 Dezbatere publica privind: SCUTIRI DE LA PLATA MAJORĂRILOR DE ÎNTÂRZIERE AFERENTE OBLIGAŢIILOR FISCALE ŞI NEFISCALE DATORATE BUGETULUI LOCAL DE CĂTRE PERSOANELE JURIDICE 21.07.202

Impozite și taxe

Plateste taxele si impozitele cu cardul Visa online pe www.ghiseul.ro. Peste 320 de primarii sunt inrolate pe www.ghiseul.ro, pentru ca tu sa poti plati online impozite si taxe. Si in continuare poti plati amenzi si alte 30 de taxe si impozite catre ANAF, cum ar fi: impozite pe venituri din salarii sau din folosinta bunurilor Taxe si impozite Creare cont pentru plata online a taxelor - Persoana fizica Creare cont pentru plata online a taxelor - Persoana fizica Acest site foloseşte cookies

Modalitati de plata: Aplicatii online: Portal Primăria Municipiului Braşov: Formular solicitare cont PF : Formular solicitare cont PJ > > Taxe Brasov > Taxe si impozite > modalitatideplata: Modalităţile de plată a impozitelor şi taxelor locale sunt. Cu numerar în lei la ghişeele Direcţiei Fiscale şi Agenţii; Cu cardul bancar în lei la ghişeele Direcţiei Fiscale prin terminale de. Primăria Comunei Dîrlos Sibiu ,Taxe si impozite. Primaria Comunei Dîrlos. Comuna Dîrlos jud Sibiu, str. Principala nr. 590 cod postal 55709

Plata online cu card bancar a impozitelor și taxelor

 1. GlobalPay permite consultarea și plata în deplină siguranță a impozitelor, taxelor, amenzilor sau altor datorii către bugetul local, precum și plata abonamentelor de parcare prin acceptarea la plată online a cardurilor bancare VISA, VISA Electron, MasterCard și Maestro emise de orice bancă din orice țară.. Consultarea informațiilor deținute de Primărie și plata restanțelor se.
 2. ÎN SFÂRSITServiciul de Taxe si Impozite Locale, din cadrul Primãriei Bârlad, a intrat în sfârsit în normalitate. Începând de pe 10 octombrie, se pot achita taxele si impozitele, precum si amenzile primite, cu cardul sau online. La nici o platã nu se percep comisioane, acestea fiind suportate de Primãria Bârlad. Zilele trecute, primarul Bârladului, Dumitr
 3. » Primarie » Servicii electronice » Impozite si taxe on-line - Conform art. 3 din H.G.R nr. 1235 din 6 decembrie 2010, Primăria municipiului Suceava s-a înscris în Sistemul Naţional Electronic de Plată Online cu Cardul Bancar , Sistem accesibil la adresa: www.ghiseul.ro
 4. Articole despre plata taxe impozite online Rezultatele 1 - 30 din 79 (0.521 secunde) Schimba cuvintele cautate. Filtreaza dupa data. Filtreaza dupa publicatie. Toate sursele; Monitorul de Sibiu; Ora de Sibiu ; Radio Tv Sibiu; Rondul de Sibiu; Sibianul; Sibiu 100%; SibiuNews; Tribuna Sibiu; Turnul Sfatului; Primaria Sibiu anunta masuri speciale in domeniul platii taxelor si impozitelor locale.

Plata taxe si impozite online prin ghiseul

 1. Depune o petitie online si urmareste evolutia. Vizualizare Impozite, taxe locale. Posibilitatea de a plati online taxele si impozitele. Plăţi online. Posibilitatea de a plati alte servicii online. Plată SMS acces transport greu. valabilă din 10 iulie 2017. Instructiuni utilizare servicii online. Tel. cetățeanului . 0237-233.333. sau întrebați aici. Newsletter. Înscrieți-vă la.
 2. Plateste ONLINE impozitele prin www.ghiseul.ro. Datele de acces pot fi solicitate online, folosind cardul bancar, doar de către persoane fizice. Pentru plata amenzilor nu sunt necesare date de acces (utilizator și parolă). Puteți plăti fără autentificare taxe și impozite al căror cuantum vă este deja cunoscut
 3. Impozite 2020 - Online câștigi dublu Luni , 13 Ianuarie 2020, 10:37 Direcția Economică a finalizat procedurile de deschidere a noului an fiscal înainte de termenul anunțat inițial, astfel că, începând de azi, 13 ianuarie, se reia încasarea impozitelor şi taxelor de orice fel, datorate bugetului local
 4. anunt si referat taxe si impozite 2018. publicatie arendt. 2019. ANUN_ TAXE 2019. RAPORT TAXE 2019 . REFERAT TAXE 2019. TABLOU TAXE 2019 2017. 2018. 2017. tablou taxe impozite2017. 2018. anunt si referat taxe si impozite 2018. publicatie arendt. Comments are closed. Evenimente. No events; Arhive. iunie 2020; mai 2020; aprilie 2020; martie 2020; Știri. Anunț suspendare concurs; Anunț.
 5. Pentru orice probleme legate de plata online a taxelor si impozitelor va rugam sa ne contactati la telefon: 0758-463326. sau prin email c ompletand formularul de aici. Pentru orice probleme legate de clarificarea fiscala a platii va rugam sa ne contactati la telefon: 0265-268330 int. 133 (persoana de contact: Oroian Simona)
 6. Cultură si Sport Impozite și taxe. Date de contact. Primăria Comunei Moșnița Nouă Moșnița Nouă, nr. 51, Timiș, 307285 Tel: +40-256-393503, Fax: +40-256-393529 Email: office@mosnita.ro.

Primaria Municipiului Sibiu

Primaria Husi. Administratia publica locala. Serviciul Public Local de Asistenta Sociala . Serviciul Public Comunitar de Evidenta a persoanelor. Directia Urbanism, Administrare si Dezvoltare Locala. Compartimentul Gestionarea Resurselor Umane si a Functiilor Publice, Informatizare. Compartimentul Agricol si Cadastru. Compartimentul Autorizare Control. Serviciul Impozite si Taxe Locale. Taxe și Impozite. Cere aici nota de plată (pentru persoane fizice) Acte necesare; Formulare; Conturi IBAN; Urbanism; Buget și contabilitate; Achiziții publice Primăria comunei Gruiu, județul Ilfov Șos. Gruiu-Snagov nr. 152, sat Gruiu, com. Gruiu Telefon: 021.350.80.08, E-mail: contact@primariagruiu.ro. Site-ul este în curs de actualizare ! din această cauză, este posibil ca unele. Primaria ONLINE. Primaria ONLINE. PORTAL. Acces la contul personal al cetateanului, situatii financiare individuale, plati online impozite, etc . VERIFICA STADIUL DOCUMENTELOR. Verifica online in ce stadiu sunt documentele depuse la primarie. Verificarea se face dupa numarul documentului. RAPORTEAZA O PROBLEMA. PLATA AMENZILOR ONLINE. Plateste online amenda de circulatie Cereri online. PLATA ONLINE a Impozitelor si taxelor locale din site-ul Ghiseul.ro. Utilizatorul si parola le obtineti introducand datele cardului in site-ul www.ghiseul.ro 2. PLATA ONLINE a Impozitelor si taxelor locale din site-ul Municipiului Falticeni. Utilizatorul si parola le luati de la cam. 3 Impozite si taxe Primaria Municipiului Falticeni 3. Fara utilizator si parola daca ati contactat Serviciul.

Primăria Municipiului Bistriţa > Servicii online > Taxe si

Plata online pentru Impozite si Taxe Locale Avri

Plata taxelor si impozitelor locale se poate face fie la ghiseele Primariei Sibiu din Piata Mare sau la cele din sediul de pe Bulevardul Victoriei, fie la oficiile postale din Sibiu sau, printr-o modalitate mult mai rapida, online, pe portalul www. sibiu.ro. Ghiseele Directiei Fiscale sunt deschise inca din data de 3 ianuarie, insa sibienii pot plati doar taxe si impozite fara debit, cum ar fi. Este Sistemul Național Electronic de Plată Online cu Cardul Bancar. Acesta vă permite plata online prin site-ul VEZI MAI MULT. DGITL4.RO. DGITL4.RO. Direcția Generală de Impozite și Taxe Locale Sector 4 sprijină informarea corectă și continuă a cetățenilor sectorului 4 VEZI MAI MULT. DIRECT DEBIT. DIRECT DEBIT. Serviciul Direct Debit reprezintă un transfer bancar automat. Sistemul ofera utilizatorilor consultarea declaratiilor depuse, platilor efectuate si a sumelor datorate. Pentru plata online a sumelor datorate trebuie sa aveti un card bancar inrolat in sistemul 3DSecure sau un card emis de o banca inrolata in sistemul 3DSecure. Cardurile acceptate sunt Visa, Visa Electron, MasterCard si Maestro Taxe si Impozite Locale; Puteți plăti impozitele și taxele locale online cu card bancar prin eTax. 1 aprilie, 2019. 0. 2285 . Facebook. Twitter. Pinterest. WhatsApp. https://etax.primaria-navodari.ro/ Acest sistem permite contribuabililor persoane fizice şi juridice să consulte lista taxelor şi impozitelor locale datorate, lista detaliată a plăţilor efectuate, evidenţaclădirilor.

Accesati pagina primariei www.primaria-sighet.ro b. Alegeti din meniu 'Taxe si impozite' c. In pagina 'Taxe si ipozite' accesati butonul Aplicatia Taxe si Impozite Online d. Identificarea se face pe baza elementelor de identificare si autentificare primite de la Primarie (pasul I. Inregistrare in sistem) Pagina web contine informatii despre toate obiectele impozabile (cladie, teren, auto. Impozite și taxe: - impozite pe clădiri - impozite pe terenuri - diferite taxe Consultarea informațiilor deținute de Primărie și plata restanțelor se fac pe bază de CUI. Dacă doriți ca accesul la informațiile referitoare la debitele dumneavoastră să fie restricționat este necesar să solicitați parola la sediul instituției

Informatii, ghiduri si precizari privind serviciile online in domeniul fiscal, plata online a impozitelor şi taxelor, căutare informaţii in registre public Taxe și impozite; FORMULARE. FORMULARE . ATRIBUTII COMPARTIMENT TAXE SI IMPOZITE. ATRIBUTII COMPARTIMENT TAXE SI IMPOZITE. Stabilirea Taxelor si impozitelor locale 2019. Nivelurile impozitelor si taxelor locale pt 2019. CONTURI TREZORERIE. CONTURI TREZORERIE. STABILIREA IMPOZITELOR SI TAXELOR LOCALE 2020. STABILIREA IMPOZITELOR SI TAXELOR LOCALE 2020 . Telefoane: Telefon: 0260-647250 : Fax. Plata impozitelor şi taxelor locale se poate realiza direct la ghişeul Direcţiei Impozite şi Taxe Locale, prin bancă sau prin intermediul internetului. Impozite și taxe locale online . Pentru vizualizarea online si plata datoriilor la bugetul local (impozite cladiri, mijloace de transport, amenzi) exista doua variante posibile: Formulare on-line - impozite şi taxe locale. Dacă doriţi. Hotărâre nr. 98 instituire măsuri fiscale acord facilități fiscale anulare accesorii obligații bugetare Hotărâre impozite și taxe locale 2020 Hotărâre impozite și taxe locale 2019 Hotărâre impozite și taxe locale 2018 Hotărâre impozite și taxe locale 2017. PLATĂ AMENZI CONTRAVENȚIONALE ÎN CONT UNIC. Pentru plata impozitelor şi taxelor locale accesați link-ul www.ghiseul.

Primăria Sectorului 6, prin Direcţia Generală de Impozite şi Taxe Locale Sector 6 (DGITL), informează membrii comunităţii că îşi pot achita online amenzile, impozitele și taxele locale, prin ghiseul.ro, fără a mai fi nevoie să se deplaseze la sediul Direcției.. Astfel, datele de acces pot fi obţinute uşor şi rapid, prin introducerea CNP-ului şi a datelor de pe cardul bancar. Primaria Municipiului Galati - site oficial ce contine informatii publice, comunicate de presa, hotarari si proiecte ale Consiliului Local, taxe si impozite online, cereri tip, telefoane utile 16 mai 2020 01:4 In conformitate cu hotarârea de Guvern nr.181/2002 privind Normele de aplicare pentru Ordonanta nr.24/2002 privind încasarea impozitelor si taxelor locale prin mijloace electronice de. Impozite şi Taxe Online - detalii aplicație de vizualizare Comunicat impozite si taxe locale incepand cu 27 martie 2020 NOTĂ DE INFORMARE - Prelucrarea datelor cu caracter persona Impozite si taxe. 24/06/2020 PRIMARIA BREAZA anunță faptul că termenul de 31 martie, pentru plata integrală a taxelor și impozitelor locale și pentru primirea bonificației de 10% a fost prelungit până la data de 30 iunie 2020. - Anunt privind obligatiile de plata fata de bugetul local care includ si amenzile. - HOTARARE Nr. 128 privind stabilirea impozitelor şi taxelor locale.

Plata taxe impozite online - Sibiu

PRIMĂRIA MUNICIPIULUI MEDIAŞ. Mediaş, Piaţa Corneliu Coposu Nr. 3 Tel.: +40 269 803 803 Fax: +40 269 841 198 E-mail: primaria@primariamedias.r Piata Unirii nr. 1, 410100 Oradea 0040 259 437 000 primarie@oradea.ro Pagină contac Impozite și taxe locale online Luni , 27 Februarie Pentru vizualizarea online si plata datoriilor la bugetul local (impozite cladiri, mijloace de transport, amenzi) exista doua variante posibile: Vizualizare datorii si plata prin ordin de plata bancar . Crearea unui utilizator pe site-ul Primariei Deva, sectiunea Consulta datorii online Aceasta varianta permite vizualizarea datoriilor la.

Sarbatori Fericite | | Comuna Carta

Pentru a efectua plata cu identificare prin eTax (site-ul pentru plata taxelor şi impozitelor locale), atunci se vor comunica credenţialele (numele de utilizator şi parola aferentă) pentru site-ul https://dfpl.primaria-iasi.ro. Sunt necesare date de acces (utilizator și parolă). Acestea vor fi eliberate prin mijloace sigure de către Primăria Municipiului Iaşi Primaria comunei Afumati va informeaza ca in urma Hotararii Consiliului Local Afumati din data de 28.11.2019, impozitele si taxele locale pe anul 2020 nu au crescut, mentinandu-se la nivelul anului 2019. Pentru plata integrala a impozitelor locale pana la 31.03.2020, se acorda o bonificatie de 10%! Primar, Gabriel Dumanic Proiect hotarare impozite si taxe 2017; Proiect hotarare impozite si taxe 2016; Declaratii de avere; Declaratii de interese; Proiecte. Anunturi; Proiecte Guvernamentale. Programul National de Dezvoltare Locala; Compania Nationala de Investitii; Proiecte Europene. Sit arheologic Ovidiu - Conservare, reconstituire partiala si punere in valoare.

Impozitele pe 2020 se pot plăti din 1 ianuarie, on-line

Taxe si Impozite. Conturi trezorerie si termene de plata; Facilitati fiscale; Legislatie privind taxele si impozitele locale; Sondaj . SONDAJ DE CONSULTARE PUBLICĂ. Studiu de circulaţie in cartierul Ferme desfăşurat in interval 05.03 - 05.04.2020. VOTEAZA. Meteo. Camere web. Stiri si noutati. Anunţuri de ultimă oră. Anunţuri de ultimă oră publicate de Primăria şi Consiliul Local al. Taxe si impozite Registrul agricol: luni - vineri: 09 00-12 00 : marti, joi: 09 00-12 00: 14 30-16 30 : Arhitect șef - audiențe : marți: 09 00-12 00 : Urbanism - depunere documentații: luni: 09 00-12 00 : marți: 14 00-16 00 : Urbanism - eliberare acte: miercuri: 09 00-12 00 : joi: 14 00-16 00 : Registratura Casierie: luni, miercuri: 08 30-13 00: 14 00-15 30: marti, joi: 08 30-13 00: 14 00. Taxe si Impozite Cont unic amenzi pentru achitarea amenzilor contraventionale: RO25TREZ20121A470400XXXX Deschis la Trezoreria Calarasi Anunt nr. 3172/29.07.2020: Descarca : Anunt nr. 3171/29.07.2020: Descarca: Cerere pentru eliberarea unui certificat de atestare fiscala pentru persoane fizice privind impozite, taxe locale si alte venituri datorate bugetului local: Descarca: Cerere pentru.

În maxim 3 zile lucrǎtoare se vor vedea în contul dumneavoastrǎ de pe ghiseul.ro, sumele datorate la Direcţia Impozite si Taxe Locale. În situația în care întâmpinați probleme, după crearea contului, referitor la plata taxelor și impozitelor, puteți suna la numărul de telefon +40 0247 317732 / +40 0247 317733 (centrală), număr de interior 170, 162, 187,148 Termenele de plata sunt 31 martie 2019 și 30 septembrie 2019, iar până la data de 31 martie 2019, impozitele la persoane fizice pot fi achitate cu o bonificatie de 10%. Programul casieriei Primăriei este de luni până joi între orele 8:00 și 16:00, iar vineri între orele 8:00 și 13:00. Datele de contact ale biroului Impozite și taxe din cadrul Primăriei Sânnicolau Mare sunt: str. Taxe si impozite; Despre comuna. Monografia comunei; Coordonate generale; Viata spirituala; Invatamant; Traditii in actualitate; Cartea de onoare; Monitorul Oficial. Statutul comunei; Regulamentele privind procedurile administrative; Hotararile autoritatii deliberative; Documente si informatii financiare; Dispozitiile autoritatii executive.

IMG_5738 – Comuna CartaGalerie | Primăria Comunei Dârlos

Acesta vă permite plata online prin site-ul VEZI MAI MULT. DIRECT DEBIT. DIRECT DEBIT. Serviciul Direct Debit reprezintă un transfer bancar automat, prin care Banca intermediază plățile tale către furnizori. VEZI MAI MULT. WESTACO EXPRESS. WESTACO EXPRESS. Prin WESTACO EXPRESS puteți plăti, simplu și rapid, pentru primăriile partenere, taxe și impozite locale, amenzi auto. Impozite şi taxe on-line. Programare on-line taxe/impozite . Plata Impozite si taxe on-line. Informare plata taxe si impozite on-line. Plată amenzi. Plată fără autentificare. Sistemul electronic naţional. Consiliul Judeţean Dolj. Instituţia Prefectului Dolj. Ministerul Afacerilor Interne. Autoritatea Naţională Pentru Protecţia Consumatorilor. Universitatea din Craiova. Teatrul. Obligațiilor fiscale se pot achita în numerar sau prin card bancar la casieriile unităților Trezoreriei Statului, prin virament (ordin de plata, internet banking etc) sau prin mandat poștal. Pe ghiseul.ro se mai pot achita online taxele si impozitele locale, amenzile, precum și taxe de rezervare domeniu internt sau taxa de eliberare permis ședere temporară Atât acţiunea depusă la prima instanţă, cât şi recursul de la Curtea de Apel sunt scutite de la plata taxei de timbru Formulare. Model cerere Legea 544/2001( descarcă ) Model Reclamatie Administrativa 1 Legea 544/2001( descarcă ) Model Reclamatie Administrativa 2 Legea 544/2001( descarcă

 • Paola paulin filme.
 • Üble nachrede durch vorgesetzten.
 • Fitzek film.
 • Museum teheran.
 • Mehrfaktorielles design.
 • Z flo the black people song.
 • Das sofa bonn.
 • Kreuzstich stellung.
 • Diesel deutschland gmbh impressum.
 • Word begrenzungslinien.
 • The living and the dead inhalt.
 • Austin city limits 2016.
 • Archaische gesellschaft.
 • Arzt vorteile nachteile.
 • Hochsensibles kind symptome.
 • Flechten biologie.
 • Höhenzelt gebraucht.
 • Vogel und noot planheizkörper.
 • Die stille englisch.
 • Globus infografik definition.
 • Dvd player an receiver anschließen.
 • Worüber freuen sich polen.
 • Das gemeine volk bedeutung.
 • Hammond orgel wert.
 • Angelerlaubnis irland.
 • Kabel h05rn f 3g1 0.
 • Wundervoller mensch gedicht.
 • Von android auf icloud zugreifen.
 • Neujahr in verschiedenen religionen.
 • The league stream.
 • Wünsche bei vollmond.
 • Surat thani airport nach bangkok.
 • Marketing umfragen.
 • Gefrierpunkt wasser bei 2 bar.
 • Vom pc auf handy zugreifen usb.
 • Тет а тет киев.
 • Netto reisen büsum.
 • Eft handbuch.
 • Schwangerschaft gebärmutter nicht mittig.
 • Medusas kinder.
 • 6 1 kein herzschlag.