Home

Blacklist terugkijken lukt niet

The Blacklist gemist? Bekijk hier alle uitzendingen terug

The Blacklist gemist? Kijk het op TVblik

 1. Terugkijken lukt niet. 1 jaar geleden 17 december 2018. 4 reacties; 94 keer bekeken R robknooren Nieuwkomer; 2 reacties Als ik via Gids naar een programma ga om terug te kijken ,klik ik OK om programma te kijken , dan krijg ik programma info met groen kijk vanaf begin , klik ik dan op OK , krijg ik zwart beeld met links boven klein beeld met programma wat al bezig was ..
 2. Lukt dit niet, raadpleeg dan de handleiding van je tv of neem contact op met de leverancier van je toestel. Indien je gebruik maakt van digitale tv, dan kan ook het volgende aan de hand zijn: aan het digitale signaal is een nieuwe techniek toegevoegd, genaamd DVB-ondertiteling. Deze ondertiteling maakt het mogelijk om duidelijkere ondertitels voor doven en slechthorenden weer te geven. Deze.
 3. Het is niet precies duidelijk waar de oorzaak van dit probleem ligt. TROS Radar heeft alle partijen opgeroepen om gezamenlijk naar een oplossing te zoeken. Het is daarbij van belang dat deze partijen weten waar en wanneer het mis gaat. Merk je dat een Nederlands programma niet terug te zien is in de lijst, vul dan dit formulier in. Radar zal de klachten doorspelen aan de betrokken partijen en.

terugkijken van programma's op de computer lukt niet

Het werkt via internet, dus niet via de satelliet. Je kijkt er achteraf overal in Nederland programma's mee terug zonder dat je ze hebt opgenomen. En dat tot zeven dagen nadat ze origineel werden uitgezonden. Je herkent het misschien zelf ook wel: kom je 's ochtends op werk, blijkt dat je collega's het allemaal over dat nieuwe programma hebben dat jij hebt gemist. Met TV Gemist kun je. Indien u de Uitzending van The Blacklist heeft gemist op RTL 4 dan kunt u eenvoudig alle uitzendingen nogmaals gratis online bekijken op Uitzending.ne Je krijgt nu de digitale TV Gids te zien. Als er bij een programma een Ziggo Replay icoon staat (Een play-knop met een pijltje eromheen) kan je een programma terugkijken tot 7 dagen nadat het is uitgezonden. Klik op een programma met Ziggo Replay icoon dat je wil terugkijken

Werkt video niet of doet de app het niet? Hier lees je wat er fout gaat. @angela_bogers @KPN Ik heb gisteren @gtst gemist en t lukt niet om terug te kijken bij uitzending gemist; is er een storing bij de aflevering van gisteren? 2020-09-01 06:09:54 @remi111 Uitzending Gemist blijft weer eens 'hangen' NIETS kunnen we terugkijken vanaf afgelopen zaterdagavond, uurtje of 8. Wát een club. Gelukkig hoeft dat ook niet want je kunt een gemiste aflevering van The Blacklist online terugkijken. Deze spannende serie over de meest gezochte crimineel ter wereld Raymond 'Red' Reddington is heel erg spannend. Ineens heeft Red besloten om zich aan te geven bij de FBI. Hij wil helpen om de Servische terrorist Ranko Zamani op te sporen. Dit wil hij alleen doen onder bepaalde voorwaarden. Na de laatste firmware update, kan ik niet meer inloggen via bv chrome of IE. Het inlogscherm verschijn netjes, maar na invoeren van het gebruikersnaam en wachtwoord gebeurd er niets. Na enige tijd verberst het scherm en kan ik weer proberen om in te loggen. Ik krijg geen ene foutm,elding of iets dergelijks

Heeft u de uitzending van The Blacklist gemist? Bekijk

 1. Sommige programma's kun je niet terugkijken via NPO Start, maar hoe kan dat eigenlijk? We hebben even voor je uitgezocht hoe het precies zit. De meeste televisie-uitzendingen kan je tot een week na uitzending terugkijken. Er zijn verschillende redenen waarom het niet bij elk programma lukt. Je hebt niet het juiste abonnement . Op NPO Start kun je als kijker kiezen tussen drie verschillende.
 2. g geeft om de programma's terug te kijken, is het dus niet mogelijk en zie je dat groene pijltje niet bij het programma staan in de gids. De programma's.
 3. KPN-klanten klagen al ruim een week over een foutmelding die in beeld komt bij het terugkijken van programma's en ingestelde opnames. Het gaat om een storing bij de interactieve tv-dienst, die ook.

Maar niet getreurd! Wanneer je Heel Holland Bakt gemist hebt, kun je de afleveringen tot een jaar na uitzending terugkijken bij NLZIET. Je kijkt gemakkelijk op de app op je televisie, telefoon, tablet of laptop. Thuis of onderweg. Wil je Heel Holland Bakt terugkijken vanuit het buitenland? Ook dat kan, je kijkt namelijk naar NLZIET vanuit heel Europa. Zo hoef je die spectaculaire bakcreaties. Helaas lukt het ze maar niet om hun ideal 23-03-2020. RTL4. Alle afleveringen bekijken. Afl. 3. Tidde en Joni wonen in Den Haag en het lukt hen maar niet om samen een huis te kopen. De nood is wel heel hoog nu er een baby op komst is. Daarom hebben zij Martijn Krabbé 16-03-2020. RTL4 . Alle afleveringen bekijken. Afl. 2. Carla en Fred willen met het oog op hun oude dag graag kleiner.

Problemen met RTL gemist Muziek en Film: Televisi

 1. Terugkijken lukt niet! Terug. Klacht: Terugkijken lukt niet! S.mulders op 02 maart 2013 over SBS 6 in de categorie Omroepen. Meld uw Klacht over SBS 6. Zo werkt het. Nieuwe klacht. In behandeling. Klacht opgelost. Klacht afgesloten. Mijn Klacht: (Gebruik beschaafde taal en geen scheldwoorden.) Ben in het buitenland (Thailand) en kan van alle zenders uitzendingen terugkijken, behalve van sbs6.
 2. g roku strea
 3. der zenders terugkijken? Nu is het op de ziggo app ineens bij MTV niet meer mogelijk!!. En daar ben ik niet blij mee!! en ook bij TLC lukt het niet.... ook weer nieuw . icon. Best beantwoord door HaroldFrl 4 februari 2019, 22:58. Herstel, 'The Carbonara Effect' werkt weer via ReplayTV. Vanmiddag via de ZiggoGo app en mediabox, ook na een herstart, werkte het niet.
 4. Ondanks dat we geabonneerd zijn op play en via de digicorder 1 week kunnen terugkijken. Ook het doorspoelen via de yelo app lukt soms niet. Is dit bij de telenet tv app via TV-box ook het geval of lukt dit wel? Ik stream regelmatig via chromecast en vindt dit via de yelo app wel een beperking. Grtn . Labels: Yelo Play app; 0 Likes Beantwoorden. Alle forumonderwerpen; Vorig onderwerp; Volgend.
 5. Als ik wil inloggen lukt dat niet, op geen enkel platform, nu al 3 dagen. Enig idee? 11 september 2020 21:14 @ Sinds gisteren kan ik niks terugkijken, want het programma laad niet en als ik op mijn initialen klik moet ik opnieuw inloggen. Als ik dit probeer gebeurd er nog niks. Fijn dat ik even niks gemist terug kan kijken. 10 september 2020 08:46 @flukx Gister wilde ze #keesvanderspek.

Helaas 20 minuten te laat om het nieuwe seizoen van The Bridge te zien. Geen punt, gewoon even opnemen, en eerst de gemiste 20 minuten terugkijken op internet, dan de opgenomen rest terugzien. Jammer! Niet mogelijk! Wéér een reden gevonden om weg te gaan bij Ziggo Ze willen je blij maken met ee.. Chateau Meiland terugkijken. Wil je afleveringen van Chateau Meiland terugkijken? Dat kan! Want bij NLZIET kijk je gemakkelijk de uitzendingen terug via je tv, smartphone, laptop of tablet. Dus je kunt zelf bepalen waar en wanneer je je favoriete programma wilt kijken. Bij NLZIET kun je alle afleveringen van seizoen 2, 3 en 4 terugkijken. Het. Terugkijken. Lukt het je niet om de video te bekijken? Dan kan je het programma ook nog op televisie terugkijken. Op zaterdag 26 september rond 13.00 uur of zondag 27 september rond 14.30 uur. Lees ook: Terugkijktip: Complete aflevering over Ziekenhuis St Jansdal bij Zembla. Een te kort aan beschermingsmiddelen, een enorme overbelasting voor het ziekenhuis en ook nog de med... Harderwijkse. Video's terugkijken in GoPro-app na update 10 reacties. Luxaflex, Maggi en Jeep. Ze lijken niets met elkaar te hebben, maar schijn bedriegt. Het zijn stuk voor stuk soortnamen, oftewel, productnamen die zo bekend zijn dat gelijksoortige producten van andere merken hetzelfde genoemd worden door consumenten. Dat lot (of die eer) ondergaat ook GoPro. Voor veel mensen is dit merk een synoniem. Nu moet ik daarvoor soms het hele gebouw door struinen en dan nog lukt het niet altijd. Het is een prachtig gebouw met mooie kunst, maar ik ga niet naar een museum. Het lijkt erop dat pas in de laatste plaats is gedacht aan de gebruiker. Waar ik op de Oudegracht met plezier mijn boeken ging lenen, zie ik er nu tegenop. Jammer. Geef een reactie Reactie annuleren. Het e-mailadres wordt niet.

Terugkijken: Zondag met Lubach over falend coronatestbeleid. Nederland heeft zijn coronatestbeleid nog steeds niet op orde. Waarom lukt het ons niet om genoeg testen af te nemen, maar de landen om.

Terugkijken lukt niet KPN Communit

 1. Problemen oplossen - NPO Servic
 2. Programma gemist werkt niet - Radar - het
 3. TV Gemist: altijd en overal programma's terugkijken
 4. Uitzending gemist van The Blacklist op RTL 4
 5. Programma terugkijken Klantenservice Zigg

NPO Start werkt niet? Actuele storingen en problemen

 • Breaking wind stream.
 • Rich meets beautiful berlin.
 • Persona 3 makoto.
 • Weinbauschule weinsberg öffnungszeiten.
 • Arten des dopings referat.
 • Aachen freizeitangebote.
 • Fh solingen.
 • Sabbatjahr tv l.
 • Sharp aquos channel list editor.
 • Zecke jungtier.
 • Acquia lift 3.
 • Paolo nutini better man.
 • Die größten armeen der welt 2017.
 • Wassermann und zwilling erfahrungen.
 • Garconniere linz urfahr.
 • Teppich schneiden schiene.
 • Take care of you.
 • Untermiete bregenz.
 • Nach vorstellungsgespräch stelle nicht mehr ausgeschrieben.
 • Effektive äquivalentdosis.
 • Digitale bilder iphone freigeben.
 • Landkreis münchen briefwahl.
 • Familienstand partnerschaft.
 • Cfa exam center.
 • Koschere lebensmittel münchen.
 • Bayern 3 frühaufdreher heute.
 • Schwere fragen für akinator.
 • Onlinestellen.
 • Stummelaffen name.
 • Aufsatz ferienerlebnis 4. klasse.
 • Amerikanskt teckenspråk.
 • Subscribers.
 • Studiendekanat jena 10.
 • Vodafone dsl anschluss einrichten.
 • Wellendichtring.
 • Dokumentenmanagement software für privatanwender.
 • Psychotherapie landkreis erding.
 • Deutsche fursuit maker.
 • Musik aus kanada.
 • West side steak house new york.
 • Aquasoft diashow kostenlos vollversion.